Am ceva timp „de pierdut”

Astăzi, am ceva timp „de pierdut” cu blogul. Nici acasă nu am fost prea activă pe blog – mulţumesc lui Zamfir că a muncit ca să nu se vadă! Voi lua la rând toate comentariile la care am rămas doatoare cu un răspuns. Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi păsuire.

# g1b2i3 şi ellyweiss – la Alt joc cu poze – 27.10.12: Copiii sunt frumoşi, prin definiţie. Îmbrăcaţi în costume populare, mă fac să plâng. Mi-e dor de „acasă”.

# adriana – la Alt joc cu poze – 24.10.12:  Alo! Se-aude? Toate cele bune.

Erika, pandhoraa şi Mariana – la Alt joc cu poze – 21.10.12: Da, sunt frumoase. Şi mama e elegant îmbrăcată. Poze este de la Zamfir şi îi mulţumesc din nou.

# Tury, Mariana şi Erika- la Alt joc cu poze – 17.10.12: Totul este posibil. Hidoşenia de beton este ca o pată pe obrazul oraşului. Cum zice Zamfir: este cea mai mare budă din Europa!

# OchiiVerzi – la Alt joc cu poze – 14.10.12: Dacă avem răbdare, ne plimbăm şi noi cu avionul.

# Laura – la Mănăstirea Măgina, văzută de Eugen Tuşa: Eu nu am văzut Mănăstirea, dar, Zamfir a fost de mai multe ori şi este încântat de Mănăstire, de peisaj, de sat şi este prieten cu Părintele Stareţ. Dacă vin în ţară, îi iau de ghid pe Zamfir şi Ulise şi mergem acolo.

# Erika – la mai multe postări: Mulţumesc pentru vizitarea blogului meu şi pentru comentariile pertinente. Îţi voi scrie pe adresa de e-mail ce ai lăsat.

# Petre, ellyweiss şi Mariana – la Alt joc cu poze – 30.09.12: Zamfir a fotografiat în detaliu ca să nu fie nici un dubiu.

# Erika – la Primăvară în suflete: Şi mie îmi place cam tot ce e pe listă.

# pandhora  şi  Minnie – la Alt joc cu poze – 07.10.12: Este lipsa de pudoare pe care nu o întâlneşti în public decât prin România.

# ellyweiss  şi abbilbal – la Alt joc cu poze – 03.10.12: Este un temerar ce se caţără fără teamă.

# vienela şi cartim – la Florina … bloggeriţa: Lumea virtuală este ca şi lumea din care provine, se inspiră şi preia şi bune şi rele.

# vienela – la Alt joc cu poze – 27.09.12: Pentru Zamfir copiii sunt un subiect pe care îl caută şi îl onorează prin portrete frumoase.

# Denis – la   Alt joc cu poze – 27.09.12: Plăcerea a fost de partea mea, descoperindu-ţi blogul.

# Tury – la Alt joc cu poze – 25.09.12:  Trebuie să vă reamintesc mereu că sursa pozelor de pe blogul meu este, cu mici excepţii, fotograful Zamfir.

# Aliosa – la Alt joc cu poze – 05.09.12: Sunt şi eu bucuroasă şi onorată de întâlnirea virtuală.

# g1b2i3 – la Un mic ajutor pentru Zolty: Mă bucur să colaborăm ca să-l ajutăm pe Zolty, prietenul lui Zamfir, un Om minunat. Cine se-aseamănă se-adună!

# Rodica, ellyweiss şi Aliosa – la Alt joc cu poze – 16.09.12: Câinele nu este al meu. Este Ulise al II-lea cel Ocoş, Prietenul lui Zamfir! este un companion de drumeţie de nădejde, cuminte, fericit să umble liber prin natură împreună cu Prietenul său.

# Tury, Liviu Bimbea (abbilbal), CipBtRO, SARA şi vasile dumitru  – la Alt joc cu poze – 19.09.12: Toţi sunteţi nişte pofticioşi şi nişte invidioşi!

# Zamfir la E rău cu bicicletele: Nu mă-ndoiesc că ai savurat gluma!

Cred că ar mai fi şi alte comentarii la care nu am răspuns. Să mă iertaţi dar a trecut deja două ore de când migălesc la această scriere şi va trebui să plec din faţa computerului.

Să bloguim sănătoşi!

Publicitate

2 gânduri despre “Am ceva timp „de pierdut”

  1. Nu ai pierdut, deloc, timpul. Ţi-ai exercitat o obligaţie: a răspunde celor care te comentează. Spui că ai muncit două ore la acest text?! Îţi voi trimite pe e-mail indicaţii (preţioase!, evident!) ca să întocmeşti mult mai rapid astfel de postări pe blog. Să ai o zi bună în fiecare zi!

    • # Zamfir POP: Mulţumesc. Îmi pare rău că nu pot fi mai activă. Mulţumesc pentru explicaţiile trimise pe e-mail. Unele, chiar sunt noutăţi pentru mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s