O seară bună, tuturor!

Pentru că de tare de mult timp nu am mai avut timpul necesar să tândălesc pe blog, azi am scris o postare şi acum adaug răspunsuri la comentariile de pe blog:

la Alt joc cu poze – 13.09.12 pentru Mariana (fără blog): Fotografiile şi, uneori, postările de pe blogul meu sunt furnizate de Zamfir. El este cel cu ochiul – aparatului fotografic – veşnic în patru şi datorită lui am poze frumoase, deosebite, interesante, pe blogul meu de umblătoare prin străinătăţuri. Îi mulţumesc şi, aşa cum am promis deja, îi voi aduce … iarbă (uscată pentru pipă!).

la Factura corespunzatoare pentru vienela: Democraţia şi economia de piaţă includ şi riscuri. Nici prin alte părţi nu e altfel de cum e pe la noi. Adică invers.

la Alt joc cu poze – 05.09.12 pentru abbilbal : Mă bucur că-ţi place jocul meu … de-a vacanţa cu fotografii. Să ai o zi liniştită şi Domnia Ta!

la Alt joc cu poze – 02.09.12 pentru Aliosa: Astfel de „gunoaie”, precum cele menţionate de Domnia Ta, sunt peste tot. Numai noi credem că suntem năpăstuiţii lumii.

la Alt joc cu poze – 31.08.12 pentru Mariana (fără blog): E de lăudat mama care îşi iniţiază fetiţa întru sport, mişcare, natură.
la Alt joc cu poze – 02.09.12 pentru Mariana (fără blog): Natura trebuie respectată pentru că trăim în mijlocul ei.
la Alt joc cu poze – 27.08.12 pentru abbilbal: A aruncat bicicleta numai pentru a se bucura de îngheţată. Sunt sigură că după terminarea îngheţatei a reluat-o pentru a se bucura şi de bicicletă!
la Alt joc cu poze – 27.08.12 pentru Sara: La vârsta lui acestea sunt marile plăceri: îngheţata, bicicleta, … Să crească mare şi va avea şi altele.
la Alt joc cu poze – 27.08.12 pentru roxtao: Sunt sigură că şi Domnia ta vei ajunge „viitoare mare bloggerita”!
la Alt joc cu poze – 25.08.12 pentru Tury: Repet: faptul că postez fotografii reuşite se datorează furnizorului, Zamfir. A propos: am făcut modificarea.
la Alt joc cu poze – 15.08.12 pentru abbilbal: Ai dreptate, Stimate Domn din Bălgrad.la Alt joc cu poze – 07.08.12 pentru Anca: Am auzit că vara a fost foarte secetoasă. Dar, speranţa moare ultima.

la Alt joc cu poze – 05.08.12 pentru Nicodim Velea (fără blog): Repet: faptul că postez fotografii reuşite se datorează furnizorului, Zamfir.
pentru Sara: Întotdeauna mai există speranţă, chiar şi după secetă.
pentru abbilbal: Seceta este dură pentru toţi. Unii o trec, alţii …la Alt joc cu poze – 23.07.12 pentru Popateapa: Posibil.

la Alt joc cu poze – 27.07.12 pentru adriana şi pentru abbilbal: Mulţumesc.Cred că am răspuns tuturor. Adaug şi mii de mulţumiri celor care au postat linkuri spre blogul meu. Ca şi tuturor vizitatorilor.

O seară bună, tuturor!

2 gânduri despre “O seară bună, tuturor!

 1. @ Buna dimineata !
  Acum m-am edificat, acum am inteles de ce prietenul ZAMFIR POP mi-a trimis PINGBACK cu posturile domniei tale ! Eram complet nedumerit si nu am inteles de la inceput colaborarea minunata dintre voi si din aceasta cauza am stat ” IN ASTEPTARE ” !!! Acum m-am lamurit si ma bucur ca putem incepe un dialog virtual benefic noua si cititorilor nostri fideli !
  Deocamdata , asa cum se cade,
  te invit cu stima si respect pe modestul meu blog http://aliosapopovici.wordpress.com sa-ti alegi POZE incepand cu
  SALINA TURDA ( http://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/22/ ),continunand cu SCHIMBAREA GARZII LA CETATEA ALBA IULIA ( http://aliosapopovici.wordpress.com/2012/08/25/ ) samd !
  O duminica frumoasa cu de toate pe masa !
  Cu stima si respect,
  Aliosa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s