Joc nou în miez de Mărţişor

Postare pentru concursul/festivalul Miercurea fără cuvinte.

Şi de astă-dată sunt datoare lui Zamfir. Mi-a povestit condiţiile în care a realizat poza şi îi scuz neîmplinirile tehnice. Compoziţia este cea care te lasă … fără cuvinte! Mi-a povestit că a călătorit în autobuz cu tăticul – ducând fetiţa de mână şi căţeluşul în plasă – şi a fost mângâiat pe suflet de sporovăiala fetiţei, proaspăta posesoare a respectivului căţeluş (care a suportat cu stoicsm transportul!).

Publicitate

17 gânduri despre “Joc nou în miez de Mărţişor

    • # Nicu: Într-adevăr. Nu numai că ştie multe, în foarte multe domenii, dar, este şi foarte disponibil să le spună, să te înveţe, … Mă voi strădui să-ţi îndeplinesc dorinţa.

    • # Camelia: Jocul propus de Carmen incită la fel şi fel de interpretări aduse imaginii. Deci, tu ai intrat în joc. Eu ţi-am adus explicaţiile autorului. Ambele sunt posibile. Căţeluşul a supotat transportul în punga de plastic, ca şi cum ar fi fost un obiect oarecare. Ştia el ce-l aşteaptă acasă!

    • # Camelia: Din ce mi-a povestit Zamfir, căţelul era prietenul fetiţei şi era adus de la bunici acasă!!! Deci, relaţia fetiţei cu prietenul, trecea de la sporadic, la zilnic. De-aici provenea fericirea fetiţei. Nici vorbă de cumpărătură, ci, era dovadă că fetiţa este cuminte şi părinţii o premiau, aducându-i căţelul mai aproape!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s