Joc nou

Îmi place să mă joc, îmi plac provocările. De-aceea am răspuns colegei care propune o a cincea  Miercurea fără cuvinte. Vrea să postez o imagine – cu tema Snow & Fun – care să vorbească singură. Pentru că Zamfir e la Câmpia Turzii, mi-a trimis o imagine de-acolo (imaginea este creaţia lui şi îi mulţumesc).

.Aştept să-mi spuneţi şi mie ce vă spune imaginea?!

Publicitate

8 gânduri despre “Joc nou

    • # Zamfir POP: Stii foarte bine ca eu iti sunt cea foarte indatorata. Stiu sa lucrez pe computer si pe internet pentru ca am avut un Profesor bun. Sa traiesti, Profesore!

  1. Hi Florina! ce surpriza placuta!
    Îmi place fotografia prezentata de tine! si… cu toate ca nu am fost niciodata în Câmpia Turzii, iata-ma citind despre celebrele statui ale orasului 🙂 Am luat cunostinta ca numele ei este „Muncitorul oţelar” ba am citit si pagina de Wikipedia – Câmpia Turzii! Ce joc frumos, miercurea fara cuvinte! nu ne facem doar noi prieteni, ci ne largim si cunostintele generale!
    Te mai astept pe la mine 🙂 Cel mai târziu miercurea viitoare 😉 Jocul nu are o tema impusa. „Zapada si buna dispozitie” a fost numele ce l-am ales eu pentru cele doua fotografii prezentate 🙂

    • # CARMEN: Mi-a placut ideea miercurii fara vorbe si am marsat. Revin … miercuri! Chiar daca am interpretat gresit vorbele tale, a iesit ceva interesant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s