Oameni ajută Oameni

Mult timp m-am întrebat: ce rost are un blog? Să-ţi scrii durerile – ca să le împarţi cu alţii? Să te lauzi cu succesele – ca să culegi aplauze? Să pui întrebări – ca să afli răspunsuri? Să prezinţi locul unde te-ai născut ori cel unde locuieşti – ca să ajuţi lumea să cunoască şi locurile pe care nu le-a vizitat? …

Până mă voi hotărî să scriu despre mine, voi scrie despre alţii. Despre Oameni care merită să-i bagi în seamă pentru că sunt, în primul rând, Oameni. La fel, până voi învăţa să fac şi să prelucrez imagini, voi folosi imagini preluate. Deci, nu mă lăudaţi pe mine pentru ele. Vă voi preciza şi sursa, de fiecare dată.

Zolty este un Om minunat. Am aflat de la el şi de la prietenii lui. De pe blogul lui şi ale celorlalţi care l-au băgat în seamă. Acum, când am aflat mai multe despre el, îl admir şi mai mult. Cine se-aseamănă se-adună.

Groparu este un altul. Citez cuvintele lui despre valoarea blogurilor:

Valoarea blogului meu nu este dată de poziţia din ZeList, ci, de faptul că am putut aduna nişte bani şi nişte Oameni ca să îl ajutăm pe Prietenul nostru“!

Citatul de mai sus, l-am găsit pe blogul unui alt Om, dintre prietenii lui Zolty, Zamfir, care face parte şi el din grupul de Oameni care au colectat bani, au cumpărat materiale şi s-au dus la Zolty ca să-i izoleze casa. Felicitări tuturor!

Iată echipa:

Culmea e că din poză lipsesc tocmai două personaje importante: Zamfir, care a făcut poza, şi Ulise, care este adăugat într-o altă imagine, ca guest star:

Imaginile sunt preluate, capturi de pe blogul lui Zolty.

Publicitate

8 gânduri despre “Oameni ajută Oameni

    • # incertitudini: Mulţumesc pentru încurajare. Vă citesc cu plăcere blogul. Cu scrisul e mai greu. Nu am computer acasă şi trebuie să-mi drămuiesc fiecare clipă din faţa monitorului. În loc să scriu, prefer să mai cites, să mai văd, să mai aflu.

  1. Bravo, Florina! Mă bucur că ai rămas receptivă la sugestiile pertinente care ţi se fac.
    Acum, blogul tău arată ca un blog serios şi sunt sigur că vei avea succes. Dacă vei continua tot aşa, vei urca, şi în opţiunile celorlalţi bloggeri şi, implicit, şi în ZeList (văd că te-ai înscris!).

    • # zoltybogata: Nu ai pentru ce să-mi mulţumeşti. Acum suntem colegi. Să văd cum voi putea contribui şi eu. O voi face prin cel pe care îl cunoaştem amândoi, Zamfir. Îţi voi comunica prin e-mail.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s