De toate pentru toţi – din mass-media

Pentru Ştefani şi Ştefanii: Numele Ştefan este de origine greacă şi înseamnă „cunună”. Acest prenume este purtat de peste 410.000 de români.

Pentru beţivi: Cercetătorii au descoperit că mineralele şi aminoacizii din sparanghel pot preveni mahmurelile şi protejează ficatul de toxine.

Pentru ocoşi (Ulise nu intră în calcul!): Cat face: 6-1×0+2:2=? 80% au raspuns gresit la aceasta operatie matematica simpla!

Pentru introvertiţi: Cei care nu ezită să îşi exprime emoţiile negative sunt mai longevivi, trăind, în medie, cu doi ani mai mult decât persoanele care îşi cenzurează comportamentul.

Pentru paparazzi: Englezii au dat lovitura. Paparazzi The Sun s-au deplasat în Caraibe, acolo unde mai multe vedete din show-bizzul britanic au ales să îşi petreacă Crăciunul şi s-au întors cu o veste care a făcut cu repeziciune înconjurul lumii.

Pentru cei care mai cred în promisiunbile guvernanţilor: Astfel, în programul de guvernare al lui Tăriceanu, prezentat în decembrie 2004, Coridorul IV paneuropean Nădlac – Deva – Sibiu – Piteşti – Bucureşti – Constanţa şi Coridorul IX Bucureşti – Focşani – Albiţa erau priorităţile în domeniul infrastructurii rutiere. De asemenea, guvernul din acea perioadă îşi propunea să finalizeze Autostrada Transilvaniei şi autostrada Bucureşti – Constanţa până în 2008. Din aceste obiective, doar Autostrada Soarelui a fost finalizată, însă cu 4 ani mai târziu, în 2012.

Pentru îndrăgostiţi (de astronomie!): Specialistii sustin ca ar putea fi singura ocazie pentru noi sa vedem Cometa Ison, care, foarte probabil, nu va mai trece niciodata pe langa Pamant.

Pentru iubitorii teatrului: „Este ceva cu adevarat uimitor, unic in Marea Britanie, si e chiar in spatele gradinii mele. Spatiul putea sa gazduiasca 12.000 de oameni, speram sa il putem transforma intr-un monument national. Cred ca era un sanctuar religios pentru romani.”, a declarat doctorul Wilkinson, cel care a facut descoperirea.

Lasă un comentariu